torsdag den 19. januar 2012

På ski

I sommer snakkede vi meget om at vi måtte invitere i ski, når vi skulle bo i Sneland. Men sommeren er ikke det mest velegnede sæson at købe ski i. Udvalget var meget lille......
Siden skete der mange andre ting, men nu hvor vi kan se lyset får mere kraft er trangen til at komme ud vokset.
Som jeg måske før har beskrevet, er det noget begrænset hvor man kan færdes til fod pga. snedybden og snescootersporene går bare til lufthavnen, så løsningen var at få fat i de ski.
Allerede i december havde Thomas en del korrespondance med Intersport i Reykjavik, men det resulterede kun misforståelser omkring skitype og indkøb af snowboard til Niels.
Så snakkede vi om at det måtte vente til sommer, hvor vi igen kommer til DK, men så er vi jo lige vidt ang. sæsonen.

Så greb han telefonen og ringede til Nuuk Sport, og efter lidt måling at fødder og højde, overførsel af pengene tirsdag, kunne vi hente skiene på postkontoret i går, onsdag. 
Det må man da kalde hurtig levering!Thomas er begejstret......skiene som han har snakket så meget om, kan pakkes ud.


Niels prøver det ene par, mens jeg er i gang med at undersøge hvordan det nu er mht. smørring at skiene. Skiene vi har købt, er fjeldski med stålkanter, en slags langrendski med ekstra kraftige og varme støvler, velegnet til løb i terræn uden præpererede løjper.


Selvom jeg havde planlagt at se håndbold, fik Thomas overtalt mig til en lille tur inden det blev helt mørkt. Efter et par fald fik jeg godt gled i skiene og det var dejligt at komme ud og få sig rørt....
Men må nok regne med par blå mærker og ømme baller i morgen!

2 kommentarer:

  1. Flot ishår - tillykke med skiene - jeg kan forestille mig, at det giver en friheds-følelse, at I nu kan komme ud i terrænnet henover den dybe sne. Super fedt med så meget nyt på bloggen !!!!!!

    SvarSlet
  2. Asbjørn blev imponeret over snehulen - han vil gerne lige komme op og prøve den !

    SvarSlet