fredag den 13. januar 2012

Fredelig fredag

Samtidig med weekenden startede lagde vinden sig og her fuldstændig stille.
Vi sad ellers med øret helt ind i radioen i morges, for stormen havde ikke lagt i løbet af natten og det så meget voldsomt ud. Men der var ingen lukkede skoler, så det var bare med at komme ud i det.
Lige indtil timerne var ovre og sidste møde afholdt, holdt vinden ved og vi så frem til endnu en weekend i hyggebo! Men her, efter en hyggeeftermiddag med Kirsten, ser det ud til at vi får en fredelig weekend hvor vi kan komme ud og få masser af frisk luft og få rørt kroppen.
Fridas fortand er knækket igen. Det er sket før, men hun plejer at gå til vores gode tandlæge i Aarup, som fikset den i løbet af nulkommadut. Nu er der 1000 km og en dyr flybillet til den nærmeste tandlæge, så gode dyr var røde. Men på fb var der en god ven der foreslog araldit måske kunne bruges. Araldit havde vi ikke, men hun havde selv noget superlim. Så nu har hun såmen selv fikset fortanden. Den er ikke helt perfekt, men her på Østgrønland er der rigtig mange der ikke har perfekte tænder, så det går nok.......indtil hun kommer til DK igen, håber den holder så længe?
Den knækkede da hun bed i en skibskiks, en tyk MEGET hård kiks, der smager af mel!
Et grønlandsk fænomen, der må stamme fra meget gammel tid, hvor der kom sømænd og sejlskibe forbi. Her spises de med stor velbehag plain eller med smør, ost eller som fyld i suppe!

1 kommentar:

  1. Det må være slut med hårde kiks og mere af velkogt sælsuppe til den dame...

    SvarSlet