mandag den 6. februar 2012

Lavineleg

Hvordan klinger det i dit øre?
Sjovt eller farligt?

Thomas, Bodil og jeg var i lørdagssolen gået op for at drikke eftermiddagskaffe på bygdens top. Derfra kunne vi se over på det stor fjeld hvor det er godt at stå på snowboard ol.
Med al den sne der er faldet var der kommet en kæmpe snefane. Vi kunne se nogle børn på vej op på toppen, og snart kunne vi også følge med i hvordan de fik sneen til at løsne sig i store flager. Flere gange kunne vi se hvordan børnene røg med ned. Det så rigtig sjovt, men ikke helt ufarligt ud.


Thomas gik derover for at se om alle var ok, og for at tage nogle billeder.
Niels var blandt børnene. Han kunne fortælle at de havde set en polarræv og var fulgt efter den, og så var de endt på toppen. Her var de begyndt at hoppe for at få sneen til at falde.
Han havde været med i et af de store fald. Det havde meget vild og han rystede stadig lidt, da det nok var gået op for ham at det ikke havde helt ufarligt. Hans hue forsvandt i falde...og blev ikke fundet.

Thomas fik ungerne med til en snefane der ikke var så farlig:


2 kommentarer:

  1. :) det ser rigtigt sjovt ud....
    men der er jo oaseaner af sne, det ser ret vildt ud. en virkelighed der giver lidt kulegysninger :)hvor er vores virkeligheder forskellige. jeg har lige stået og kigget på børnehaven i de gamle rådhus. her er 4 drenges leg at løbe rundt med en tændt lommelygte i et oplyst rum og kravle op på de forskellige borde. Man bruger det man har.

    SvarSlet
  2. Det ser skønt ud. Heldigvis har børnene hinanden og kan løbe efter hjælp, hvis der sker noget drastisk. Tror nu det er meget sundt at få lov til at lege lidt på kanten en gang imellem i livet. Det skulle give robuste børn..

    SvarSlet