søndag den 4. september 2011

Når det hele går i fisk

Som alle ved, er det Thomas store drøm at få masser af laks til rådighed, så han kan afprøve koldrøgning. Det har knebet indtil videre, og hver gang han efterlyste dem, var svaret: "Sidste år var der rigtig mange laks, men i år kan vi ikke komme ud og fange dem pga isen." Så endelig var der nogen der forstod budskabet, eller også forbarmede de sig og tog nogle kæmpe krabater fra sidste år op af fryseren. Da fiskene var tøet op gik Thomas og Bodil igang:
Thomas har fået den fineste røgovn med fra danishoutdoor.dk, men han havde glemt krogene!Laksesiderne hænger til tørre i vores vindfang


Så strejkede vores nyindkøbte kamera igen.....så der er desværre ikke flere billeder af processen i denne omgang, men håber den gentages nogle gange i løbet af de næste par måneder, da isen nu er væk og laksegarnene er indkøbt.

Til frokost stod den på stegte fjeldørreder

Bodil elsker af ae fiskene..."de er så dejligt bløde"


Næste dag kom der nogle børn forbi for at sælge en posefuld for deres forældre og Thomas slog til med det samme. Man skal lade være med at tænke på hvad pengene bliver brugt til........og de var meget flotte, noget større end dem vi fik til frokost.

 

De skulle smages og derfor blev de "vendt i mel og stegt i margarine" som  Peddersen og Findus gør.Der var mange så Niels fik chancen for at blive oplært i fiskerenseriet kunstart! Et område der indtil videre klares at hankønnene i familien! Måske Bodil også bliver oplært en dag? Det er i al fald al for sent for mig at lære det.......


11 flotte ørreder og 200 g rogn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar