torsdag den 8. september 2011

Da vi flyttede ind

Weekenden før vi rejste herop fik vi beskeden om at vores hus endnu ikke var indflytningsklart. Som sagt blev vi indlogeret på hotellet, men var meget nysgerrige for at se hvordan vores nye hejm så ud, så vi gik ind til bygden for at se vores kommenede hjem. Udefra så det lille, men godt og solidt ud. Huset var ikke længere beboet, men den forrige beboers ting stod stadig i huset, så da vi kom ind fik vi lidt af et chok......huset virkede utroligt lille og meget røget!
Der gik det meste af to uger og hver dag spurgte vi til hvornår vi kunne flytte ind, men som sagt hang det på at der ingen tomme containere var.......
Endelig kom bygdeskibet med tomme containere og vi anede at vi snart kunne flytte ind.....
Men huset skulle jo også males indvendig.......der var ingen maling og heller ingen maler i byen, så vi måtte vente på at Tasiilaq sendte noget over.
I midlertid var vi på kursus i Tasiilaq i et par dage og Thomas besøgte teknisk forvaltning for at spørge om han evt. kunne få noget maling, så ville han selv male. Det kunne godt lade sig gøre og de lovede at sende noget maling over snarest.

Da vi kom hjem fra kurset var flyttefolkene ved at tømme huset. Tomt virkede huset straks større og den værste røglugt var forsvundet med tingene. Vi var meget opsatte på at flytte ind, da vi var startet på arbejdet, have 3 kvarters gang hver vej og savnede at have vores egne ting omkring os.
Malingen var ikke kommet, men flyttefolkene der skulle pakke vores containere ud var jo i byen nu, så vi besluttede at droppe malingen, en rengøring måtte kunne gøre det. 
Fredag startede flyttefolkene tidligt, rengøringsfolkene var knap så hurtige, så da vi havde forberedt og planlagt første skoledag, gik vi "hjem" for at pakke ud........
Fridas kommende værelse
Fridas kommende værelse
Stuen
Stuen
Thomas startede i køkkenet
Thomas startede i køkkenet
Køkkenet
Køkkenet
Stuen
Stuen
Stuen
Stuen
Repos
Repos
Repos
Repos


Vi havde 8 "små" containere med og vores 6 km2 udhus var også fyldt fra gulv til loft. Det virkede totalt uoverskueligt.....over jeg var overbevist om at vi måtte forære/sælge de fleste af vores ejendele for selv at kunne være i huset.
Men efter et par dybe indåndninger gik vi igang.......vi kunne overnatte på hotellet indtil vi havde pakket så meget ud at vi kunne bo i huset.

Sofahjørnet på hotellet
Sofahjørnet på hotellet


Lørdag kom vores kollega Natalie og hjalp til og vi inviterede hende med på hotellet til aftensmad efter en laaaang flyttedag.
Vi fik en stor overraskelse: Der blev serveret en treretters menu: Hummerbisque, oksefilet og petit fours! I stedet for dentil tider nogel mystisk sammensatte buffet, hvor der altid var ris som tilbehør til hvadsomhelst.

Thomas slår mave ovenpå en hård dag, en lækker middag og et par glas rødvin

Thomas slår mave ovenpå en hård dag, en lækker middag og et par glas rødvinTilføj billedtekst
Som sagt så det fuldstændig uoverskueligt ud fra starten, men da vi begyndte at hænge reolerne op så der blev gulvplads hjalp det på det.
Sofaen er samlet og en dvd fundet!
Sofaen er samlet og en dvd fundet!
Noget af al det pap vores ting var pakket ind  i
Noget af al det pap vores ting var pakket ind  i


Er der nogen der kan sige hvorfor billedteksten ikke bliver udgivet på indlæggene? Når jeg har skrevet en billedtekst kan jeg se den på indlægget, men hvis det skal være synligt efter det er udgivet må jeg først copypaste og centrer det til hvert billede!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar